Ontstoppen Uden

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Uden

Ontstoppen Uden? Een verstopping is een klus waar niemand op te wachten. Het kan u zomaar overkomen en gebeurt vaak ook nog op de meest ongelegen momenten. Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Uden staat voor u klaar!
Het maakt onze vakmannen niet uit welke afvoer er verstopt zit, of hoe erg de verstopping is, Ontstoppingsdienst Uden kan elke verstopping teniet doen.

Onze ontstoppers hebben zoveel ervaring dat zij precies weten wat er moet gebeuren om de verstopping snel en vakkundig op te lossen.

Daarnaast zijn onze vakmannen uitgerust met de nieuwste ontstoppingsmachines. Deze machines zijn zo krachtig dat elke blokkade verholpen kan worden.

Dus heeft u een verstopping waar u hulp bij nodig heeft? Bel dan gerust naar 0413 450 393 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken. Ontstoppen Uden helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Uden

Services

Ontstoppingsbedrijf Uden

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0413 450 393

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Uden. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Uden.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Uden en omstreken

Ontstoppingsdienst Uden

Heeft u een verstopping in één of meerdere afvoeren, of het riool? Dat is vervelend! Een verstopping verhelpen kan lastig zijn. Vaak is de blokkade te hardnekkig om zelf te verhelpen. Dan kunt u rekenen op de hulp van Ontstoppingsbedrijf Uden.
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Uden hebben de beschikking over professionelere ontstoppingsapparatuur. Zo wordt er gewerkt met een veermachine die eenvoudig de hele afvoer en het riool kan ontstoppen.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een speciale hoge druk machine die de binnenwanden van de afvoer en de riolering kan schoonspuiten. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een rioollucht, en ook de levensduur van de afvoerbuis wordt verlengd.

Er zijn klussen waarbij het nodig is om de afvoeren en het riool van binnen te inspecteren. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste rioolcamera. Daarmee is staat van de afvoer te controleren of bijvoorbeeld de precieze locatie van een leidingbreuk te bepalen.

Ontstoppingsdienst Uden heeft ook veel ervaring met de aanleg van riolering. Door onze ontstoppingswerkzaamheden weten wij ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Het werkgebied van Ontstoppingsdienst is regio Uden. Het maakt onze vakmannen niet uit als u buiten Uden woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf voor een verstopping? Of wilt u uw riolering laten reinigen, inspecteren, of vervangen? Ontstoppingsbedrijf Uden helpt u graag! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0413 450 393.

Uden Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Uden

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Uden
Afvoer Ontstoppen Uden

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Verstoppingen zijn op verschillende manieren te herkennen. Zo kan er een borrelend geluid uit de afvoer komen als het water wegloopt. Dit is het geluid van het water dat langs een (beginnende) verstopping stroomt.
Het kan ook zijn dat u met uw enkels in het water staat tijdens het douchen. Dan is het wel duidelijk dat er een verstopping is en zit het doucheputje waarschijnlijk verstopt met haren en zeepresten. Dit is gelukkig vaak zelf nog wel op te lossen.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat het water slecht doorloopt in een andere afvoer zoals de wc, gootsteen, wastafel, bad, etc.. De afvoer kan ook al helemaal verstopt zitten dat het water blijft staan of zelfs naar boven komt in een andere afvoer.

Het naar boven komen van water gebeurt regelmatig bij een verstopt toilet of verstoppingen van de afvoer van de vaatwasser of de wasmachine. Dan loopt het water in de gootsteen omhoog tijdens doorspoelen of het afpompen van de vaatwasser/wasmachine.

Een verstopping kan ook gepaard met een ongelooflijke stank. Soms komt de vieze lucht uit één of meerdere afvoeren maar het kan ook zijn dat de stank uit de kruipruimte komt. Een rioollucht in huis kan behoorlijk vervelend zijn.

Komen deze signalen u bekend voor? Dan is het verstandig om actie te ondernemen. Hoe langer de verstopping er zit, des te hardnekkiger die wordt. Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Uden via 0413 450 393, wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

De meeste verstoppingen ontstaan over een langere tijd. Het begint dan met een kleine ophoping van bijvoorbeeld vet, olie, etensresten, zeep, haren, en ander vuil wat door mensen door de afvoer gespoeld wordt.
Zo’n ophoping wordt hard en blijft kleven aan de afvoerwand. Hierdoor kunnen nog meer resten en vuildeeltjes blijven haken achter de ophoping. Als de ophoping niet weggespoeld wordt blijft de ophoping groeien totdat het een harde blokkade vormt.

Zo’n blokkade kan lastig zijn om zelf te verhelpen, vooral als de verstopping diep in het riool zit. De riolering zelf kan ook in slechte staan zijn waardoor er verstoppingen ontstaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een verstopping wordt veroorzaakt door boomwortels.

Vroeger werd de riolering aangelegd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier doorheen groeien. Daarnaast kunnen de wortels voor een verzakking of verhoging (tegenschot) zorgen waardoor de doorstroming van het water niet goed is en er een ophoping ontstaat.

Een slechte doorstroming van water kan ook veroorzaakt worden doordat de afvoer of het riool verkeerd is aangelegd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de afvoerbuizen met tegenschot gelegd zijn, dat buizen niet goed aansluiten, of dat er te veel bochten zijn aangelegd.

Heeft u last van een verstopping in een afvoer of het riool? Of twijfelt u over de staat van de afvoer en de riolering? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Uden op 0413 450 393. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Uden Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Uden
Uden Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Uden

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Denkt u te weten waar de verstopping zich bevindt? Dan kunt u proberen om zelf de verstopping te verhelpen.
Een dieper gelegen rioolverstopping is vaak lastig om zelf te op te lossen. Een verstopping die in het begin van de afvoer zit kunt u wellicht zelf ontstoppen met wat soda en azijn, een plopper, of een ontstoppingsveer.

Deze methodes heeft Ontstoppingsdienst Uden hieronder beschreven met instructies om u te helpen. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Om de juiste methode te bepalen is de oorzaak van de verstopping ook belangrijk. Een verstopt toilet door het doorspoelen van teveel wc-papier moet anders opgelost worden dan een verstopte wc door een rioolverstopping van vet/olie en etensresten.

Laat u de verstopping liever verhelpen door een vakman? Met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Uden weet u zeker dat uw verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Neem gerust contact op via 0413 450 393.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Bent u op zoek naar manieren om een riool te ontstoppen? Hieronder worden een aantal methodes beschreven die u hopelijk kunnen helpen om de verstopping zelf te verhelpen.
Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen. Daarom hebben de loodgieters van Ontstoppingsdienst Uden een aantal methodes voor u toegelicht!

Als deze methodes niet succesvol zijn, dan kunt u het best een professional inschakelen. Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Uden via 0413 450 393.

Uden Ontstoppingdienst
Uden Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Uden
Wc Ontstoppingsdienst Uden

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

De verstopte wc ontstoppen met de plopper kan effectief zijn wanneer er bijvoorbeeld teveel wc papier is doorgespoeld. Dan zit de verstopping meestal in de sifon van de wc en kunt u de blokkade wellicht terug de wc pot in halen.
Met een plopper kan zuigkracht gecreëerd worden door de plopper zachtjes naar beneden te drukken en vervolgens weer omhoog te trekken. Het is wel belangrijk dat de rubberen zuignap helemaal over de afvoer heen zit, anders werkt het niet.

Als het rubber niet goed aansluit kunt u het rubber flexibel maken door het rubber onder de warme kraan te houden. Hopelijk is er dan voldoende zuigkracht te creëren. Dit merkt u doordat er een beetje weerstand is met het lostrekken van de plopper.

Als stukjes van de verstopping de wc pot in komen, dan weet u dat het de goede kant op gaat. Dan is het nog even doorgaan totdat u de blokkade met de hand kunt verwijderen (met rubberen handschoen). Het is niet slim om de blokkade nogmaals proberen door te spoelen.

Is de verstopping succesvol opgelost? Dan adviseren wij u om de wc door te spoelen met een emmer met warm water en een lepel afwasmiddel. Zo kunt u de laatste vuilresten wegspoelen. Gebruik geen kokend heet water, dit beschadigt of breekt het porselein.

Is het niet gelukt? Maar loopt de wc nog wel door? Dan kunt u ook proberen om de wc door te spuiten met een hogedrukreiniger. Hieronder kunt u meer lezen over deze methode.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De afvoer ontstoppen met soda en azijn is eigenlijk heel simpel. Het werkt ook nog eens perfect voor verstoppingen die bestaan uit een ophoping van vet, olie, etensresten, etc.. Dit komt door de reinigende en ontvettende werking van soda en azijn.
Vul een glas met soda (zuiveringszout) en een glas met azijn. Giet beide glazen leeg in de afvoer. Dit moet meerdere uren inwerken. Ontstoppingsdienst Uden adviseert u om het een nacht te laten staan.

Denkt u dat de soda en azijn ingewerkt is? Dan kunt een emmer vullen met warm water. Eventueel kunt u hier ook nog een glas soda en azijn aan toevoegen.

Houd de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer en giet de emmer leeg. Door de emmer hoog te houden kunt u meer druk creëren op de blokkade. Hoe hoger, des te meer druk.

Gelukt? Spoel de afvoer dan nog een keer door met een emmer met warm water. Zo kunt u eventuele resten van de verstopping wegspoelen.

Niet gelukt? Dan kunt u een andere methode proberen of een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Ontstoppingsbedrijf Uden helpt u graag! Neem gerust contact op via 0413 450 393.

Uden Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Uden
Uden Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Uden Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is geschikt voor harde blokkades die vastgeplakt zitten aan de wand van de afvoer of de riolering. Dit zijn vaak hardnekkige verstoppingen die afgebroken moet worden zodat het weggespoeld kan worden in het riool.
Bij deze methode is het van belang dat de verstopping niet te diep in het riool zit. U moet er natuurlijk wel bij kunnen om de blokkade af te kunnen breken. Anders is het toch echt nodig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen met een professionele veermachine.

Het nadeel van deze methode is dat de stalen veer, bij verkeerd gebruik, eenvoudig schade aanricht aan de afvoerbuizen, koppelstukken of de bochten. In het ergste geval zorgt u voor een lekkage doordat een deel van de afvoer kapot is gegaan.

Het probleem wordt dan natuurlijk alleen maar groter worden. Voor degenen die het toch willen proberen met de ontstoppingsveer, hebben wij een stappenplan beschreven met instructies die u kunt volgen om de verstopping zelf te ontstoppen.

Duw de kop van de veer in de afvoer. U kunt langs bochten heen duwen door de veer te draaien en op gevoel te spelen met de veer. Wees hierbij voorzichtig. Het is niet aan te raden om lomp te gaan trekken en duwen aan de ontstoppingsveer als u vast zit. Het is belangrijk om ten alle tijden met beleid te werk te gaan.

Denkt u dat u bij de verstopping bent aangekomen? Dan kunt u de blokkade losmaken van de binnenwand van de afvoer door de veer te draaien, duwen en trekken. Wees voorzichtig om schade aan afvoerbuizen te voorkomen.

Als de blokkade los is kunt u een emmer met warm water in de afvoer gieten. Het is aan te raden om hier ook een kopje azijn en soda aan toe te voegen om de afvoer te ontvetten en het vuil los te maken.

Niet gelukt? En wilt u dat een ervaren vakman van Ontstoppingsbedrijf Uden u komt helpen met de verstopte afvoer? Neem dan contact op voor een afspraak via 0413 450 393.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Beschikt u over een hogedrukreiniger? Dan kunt u proberen om de blokkade door de afvoer heen te spuiten. Het is wel belangrijk dat er nog voldoende doorstroming is, anders komt het water weer uit de afvoer gespoten.
Als het water weer met grote kracht uit de afvoer komt gespoten loopt u het risico op waterschade. Het is daarom aan te raden om direct te stoppen zodra u merkt dat de blokkade te hardnekkig is om door de afvoer heen te spuiten.

Het is in ieder geval van belang om de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk in de afvoer te duwen. Vervolgens kunt u beginnen met spuiten om te kijken of deze methode succesvol is. Het gaat goed zolang het water niet uit de afvoer komt gespoten.

Stroomt het water goed door? Dan heeft u de blokkade waarschijnlijk door de afvoer heen gespoten. Blijf nog een aantal minuten spuiten om ook de laatste resten van de blokkade weg te spoelen.

Riool Ontstoppingsbedrijf Uden
Uden Ontstoppingbedrijf
Uden Riool Verstopt
Uden Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Er zijn veel verschillende middelen te verkrijgen maar deze middelen zijn niet goed voor de afvoer, het rioolwater, het milieu, en uw gezondheid.
De chemicaliën hebben een bijtende werking die uw afvoer aantasten en voor een chemische verbranding kunnen zorgen als het middel op uw huid komt. Daarnaast zijn ook de dampen die vrijkomen bij ontstoppingsmiddelen niet gezond om in te ademen.

De werking van de middelen is vaak ook niet voldoende om een hardnekkige verstopping te verhelpen. Wij komen vaak bij mensen thuis die al tevergeefs meerdere middelen hebben gebruikt. De verstopping wordt dan alleen maar erger doordat het middel gaat klonten.

Voor de waterzuivering en het milieu is het ook niet goed dat al die chemicaliën in het rioolwater terecht komen. Daarom raden wij het gebruik van een chemische ontstopper af. In plaats daarvan kunt u ook een natuurlijk middel gebruiken zoals soda en azijn.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, of hoe erg het is, de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Uden hebben jaren ervaren met het effectief verstoppingen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Uden 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Onze werkomgeving is regio Uden. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit of u in Uden zelf of daarbuiten woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Wij kunnen u naast verstoppingen ook helpen met andere riool- en afvoerproblemen. Denk hierbij aan een reiniging, inspectie, of de reparatie of vervanging van riolering.

Wilt u zeker weten dat de verstopping snel en vakkundig wordt opgelost? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Uden naar 0413 450 393. Wij staan voor u klaar!

Uden Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Uden

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Uden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Uden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0413 450 393

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Uden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Uden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Uden!

Afvoer Ontstoppen Uden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Uden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Uden

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Uden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Uden

Ontstoppingsbedrijf Uden is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Uden is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsbedrijf Uden helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 0413 450 393 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Uden te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Uden. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsdienst Uden begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 0413 450 393 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Uden via 0413 450 393.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0413 450 393.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0413 450 393.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Uden uit?
Ontstoppingsbedrijf Uden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Uden bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Uden en omstreken. Waar u ook woont in Uden, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!